FACTS ABOUT بیماری سلیاک و سرطان REVEALED

Facts About بیماری سلیاک و سرطان Revealed

Facts About بیماری سلیاک و سرطان Revealed

Blog Article

قوامی بین قوام سفت و نرم تقریباً طبیعی است. اگر به هر طریقی بیش از حد تاب بخورد، می تواند مشکلات گوارشی یا فیبر را نشان دهد.

افرادی که به سلیاک مبتلا هستند، در تمام طول عمر این بیماری را همراه خود خواهند داشت.

همچنین برخی از کودکان دچار دل درد می‌شوند که گریه و ناراحتی آن‌ها را به دنبال دارد و تعیین دقیق محل دردناک برایشان دشوار است.

● اکثر مردم متوجه می شوند که حذف گلوتن از رژیم غذایی شان علائم آنها را تا حد زیادی بهبود می بخشد و به روده اجازه می دهد تا بهبود یابد.

در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر می‌دهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.

بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.

نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان می‌دهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده می‌شود.

بیماری سلیاک کشنده نیست و می توان با پرهیز غذایی از آن پیشگیری کرد. اما در صورتی که بیماری سلیاک به موقع درمان نشود ممکن است باعث بروز یکسری عوارض و یا حتی عامل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان روده کوچک، بروز مشکلات عصبی،سوء تغذیه و کمبود کلسیم شود.

معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده می‌شود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟

برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.

در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر می‌دهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.

متون، تصاویر، صوت‌ها و ویدیوهای مجله در راستای پوشش موضوعات روز و معرفی بیماری‌ها، علائم و روش‌های درمان آن تولید می‌شوند.

● پزشکان چه عواملی باعث بیماری سلیاک میشود خون را برای وجود آنتی بادی های رایج در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، از جمله آنتی گلیادین و آنتی بادی های اندومیزیال بررسی می کنند.

سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.

Report this page